Нови начинаещи групи във Фолклор БГ

    Елате да се забавляваме и да се научим да играем български хора и ръченици. Още първият месец Вие ще научите Право хоро, Търновско-Дунавско хоро, Ръка, Ширто, Арап, Ганкино хоро и още много други хора и ръченици от всички фолклорни области. Нашите хореографи ще подходят с внимание към всеки от Вас, за да се почувствате комфортно с новото начинание и да се присъедините към нашите по-напреднали групи. Заедно ние ще се забавляваме, ще ходим на празненства, ще ходим на фестивали. Присъединете се към нашето семейство!

За контакти и записване тел.: 0894668353

Намерете ни в нашите зали!

кв. Кючук Париж
СУ "Св. Константин - Кирил Философ" (Васил Коларов)
от 7-ми Май (Вторник)
вторник и четвъртък от 18:30ч.

Заниманията ще се провеждат във физкултурния салон на училището
от 18:30ч. всеки вторник и четвъртък.
Вас ще ви посрещне

Иван Иванов

Управител и хореограф
във „ФолклорБГ“ и „ХорцеАИ“

Завършил е средното си образование в „Национално Училище за Фолклорни Изкуства“, с.Широка лъка, специалност „Български народни танци“.През 2010г. продължава образованието си в „Академия за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство“, гр.Пловдив, специалност „Българска народна хореография“, където завършва бакалавърска и магистърска степен. От 2010 година до момента работи като „артист-балетист“ към Фолклорен Ансамбъл „Тракия“, град Пловдив. Към момента е Управител на Детска танцова школа „ХорцеАИ“ и Клуб по Български танци „ФолклорБГ“.ЖР "Тракия"
СУ "Димитър Матевски"
от 8-ми Май (Сряда)
понеделник и сряда от 18:30ч

Заниманията ще се провеждат във физкултурния салон на училището
от 18:30ч. всеки понеделник и сряда.
Вас ще ви посрещне

Карина Кирилова

Хореограф
във „ФолклорБГ“ и „ХорцеАИ“

Завършва средното си образование в профилирана природо-математическа гимназия в гр. Шумен, профил „Физика и Математика”. Още от малка вниманието й е насочено изцяло към изкуството - започва да танцува български народни танци в предучилищна възраст, след което продължава в представителен детски състав в града. В тийнейджърските си години успява да доразвие таланта си като участник в „Ансамбъла за народни песни и танци”, гр. Шумен. През тези години любовта към българския фолклор нараства все повече и към момента продължава професионалното си обучение в „Академия за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство”, гр. Пловдив, специалност „Българска Народна Хореография”.
Тренировките се провеждат в зала по ваш избор с горепосочения график.
Тренировките са с продължителност един час.
Необходимо е да носите чисти (спортни) обувки и удобни дрехи.

Хайде на хорото!