Нови начинаещи групи във Фолклор БГ

    Елате да се забавляваме и да се научим да играем български хора и ръченици. Още първият месец Вие ще научите Право хоро, Търновско-Дунавско хоро, Ръка, Ширто, Арап, Ганкино хоро и още много други хора и ръченици от всички фолклорни области. Нашите хореографи ще подходят с внимание към всеки от Вас, за да се почувствате комфортно с новото начинание и да се присъедините към нашите по-напреднали групи. Заедно ние ще се забавляваме, ще ходим на празненства, ще ходим на фестивали. Присъединете се към нашето семейство!

За контакти и записване: 0894668353;  0885192582

Намерете ни в нашите зали!

кв. Кършияка
СУ "Христо Г. Данов"
от 5-ти Март
вторник и четвъртък от 19:10ч

Заниманията ще се провеждат във физкултурния салон на училището
от 19:10ч. всеки вторник и четвъртък.
Вас ще ви посрещне

Лилия Вукадинова

Хореограф
във „ФолклорБГ“ и „ХорцеАИ“

Средното си образование завършва в ПГ „Константин Фотинов“, гр. Самоков - профил „Журналистика“ с интензивно изучаване на английски и немски език, има отлична компютърна грамотност. Въпреки това от малка мечтае един ден да се занимава с изкуство и нейният голям интерес към народните танци, българските традиции и култура я карат да продължи висшето си образование в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, гр. Пловдив със специалност „Българска народна хореография“. Работи с детски танцови състави и любителски групи и в същото време като специалист - народни танци в Щатен танцов състав към АМТИИ и танцьор в професионална танцова формация „Антик“.ЖР "Тракия"
ул. "Съединение" 63 - танцова зала на 2-ри етаж
от 5-ти Март
вторник и четвъртък от 18:30ч

Заниманията ще се провеждат в танцова зала на 2-ри етаж
от 18:30ч. всеки вторник и четвъртък.
Вас ще ви посрещне

Павлин Орловски

Хореограф
във „ФолклорБГ“

Завършил е средното си образование в СУ „Васил Левски“ гр. Роман със специалност „Информатика и информационни технологии“ през 2016 година. Занимава се и с интензивно изучаване на английски език – носител на FCE и CAE сертификати от Cambridge. Въпреки това, изкуството като цяло е в сърцето му от съвсем малък – танци, рисуване и т.н. Любовта към танците и българския фолклор го карат да продължи образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в гр.Пловдив със специалност „Българска хореография”. За момента танцува в Щатния танцов състав към АМТИИ.
Тренировките се провеждат в зала по ваш избор с горепосочения график.
Тренировките са с продължителност един час.
Необходимо е да носите чисти (спортни) обувки и удобни дрехи.

Хайде на хорото!